DOTERRA - LIFELONG VITALITY PACK - VITALITÁSCSOMAG

DOTERRA - LIFELONG VITALITY PACK - VITALITÁSCSOMAG

Termék értékelése: Még nincs értékelve. Legyen az első!

Az Ön értékelése:

Regisztrált doTerra tagoknak: 96 EUR

128 € Áfá - val

Raktárkészlet: Raktáron

A dōTERRA Lifelong Vitality Program, kényelmes és megfizethető áron nyújt segítséget az életre szóló vitalitás felé vezető út első lépéseinek megtételében. A Lifelong Vitality Program három alap terméke - Alpha CRS® +, xEO Mega® és a Microplex VMz® - szervezetünk alapvető tápanyagok optimális szintjének biztosítása, az erős anyagcsere támogatása és szervezetünk hosszú távú optimális egészségi állapotának való fenntartása érdekében lettek létrehozva.

Élethosszig tartó egészségünk és vitalitásunk számos tényezőtől függ, beleértve az étrendet, a testmozgást, a testtömeg-kezelést, a pihenést, a stresszkezelést, a mérgekkel szembeni veszélyt, valamint a betegségre vagy a jó közérzetre való örökletes genetikai hajlamot. Miközben ezeknek a változóknak egy részére nincs befolyásunk, a tudományos kutatások számos módot tártak fel, az öregedés és a jólét jelentős tényezőinek a befolyásolására és akár irányítására. Egy vitalitással teli hosszú élet és egészséges öregedés azzal kezdődik, hogy sejtjeit alapvető tápanyagokkal és anyagcserét támogató anyagokkal látja el, azok optimális működéséért.

Főbb előnyök:

Antioxidáns és DNS védelem
Életerő anyagcsere támogatás
Csontok egészségének támogatása
Immunfunkciók támogatása
Stresszkezelés
Szív-és érrendszeri egészség támogatása
Egészséges haj, bőr és köröm támogatása
Szem, agy-és idegrendszer támogatása
Májfunkció és emésztési egészség támogatása
Tüdő és légzőszervi egészség támogatása
Gyomorra gyengéd hatású
Általános jó közérzet és vitalitás támogatása
Nem tartalmaz GMO-t, glutént, és tejet
​​​Adagolás:

Egészséges felnőttek esetében elégséges napi két-két kapszulát elfogyasztani a következő termékek mindegyikéből: xEO Mega, Microplex VMz, és Alpha CRS.

A vitalitás felgyorsítása céljából fogyasszon naponta maximum négy-négy kapszulát a következő termékek mindegyikéből: xEO Mega, Microplex VMz, és Alpha CRS.

Jelen termékek nem helyettesítik a kiegyensúlyozott étrendet! Az étrend kiegészítő kapszulákat étkezés közben vagy közvetlenül étkezés után kell adminisztrálni.

Figyelmeztetés:

Gyermekek elől távol tartandó. Ha gyermeket vár, szoptat, vagy orvosi ellenőrzés alatt áll, kérje ki kezelőorvosa tanácsát.

Tárolás: hűvös, száraz, napfénytől védett helyen

Új hozzászólás

Ellenőrző kód

i

* (Kötelező)

Új kérdés a termékről

Ellenőrző kód

i

* (Kötelező)

3 ikon

1% can help

Bejelentkezés